top of page

Fornebuservice AS   Vi hjelper deg på Fornebu med å gjøre din hverdag enklere og bedre, slik at du får tid til det du vil. Fornebuservice er en tjeneste som er medlemsbasert og har som mål å forenkle hverdagen til eksisterende og kommende beboere.

 

Vi er en liten bedrift Du snakker direkte med oss slik at vi får løst ditt behov så effektivt som mulig. Vi gjør vårt ytterste for å komme deg til unnsetning, uansett hvilken utfordring du måtte ha.

 

 

 

 

Service-senter kun på Fornebu

 

Hei! Vi er en ny bedrift som har som mål å gjøre Fornebulandet til et enda bedre sted å bo. Her er mange nye leiligheter og nyinnflyttede, og beboere stiller seg ofte de samme spørsmålene, men finner man de riktige svarene? Vi er her for å gjøre ting enklere, mer effektivt og forhåpentligvis rimeligere. Sammen står vi sterkere. 

 

Vi hjelper deg med dine behov i hverdagen og gjør vårt ytterste for å svare på dine spørsmål.  Ser du etter noen som kan hjelpe deg med husvasken? Vi leverer rengjøringen av leiligheter, effektivt og av høy kvalitet. Leter du etter elektriker eller rørlegger?  Vi har gjort den jobben for deg, slik at du ikke trenger å lete etter den aktøren på markedet som "kan" bygget og systemet hjemme hos akkurat deg. Du ringer du til oss først, for vi har forhandlet frem avtaler med leverandører som sikrer deg at du får en god pris samt at du får nøyaktig den hjelpen du trenger. 

 

Er du i ferd med å flytte inn? Svært mange av oss på Fornebu har gjort dette; og vet det kan være en tidkrevende prosess. Vi summere opp det andre har av erfaringer, og har satt oss som mål å gjøre innflyttingsprosessen både enklere, rimeligere og mer effektiv for nye beboere på Fornebu. 

 

Vi som bor på Fornebu har dessverre ofte liten lagringsplass. Men behovene for diverse utstyr blir ikke mindre av den grunn. Vi gjør det mulig for deg å ha tilgang til varebil, tilhenger og annet utstyr som høytrykksspyler, slagborr og annet lekkert utstyr. Muligens har vi også partytelt og hoppeslott til utlån til neste vår!

 

Er du med? Fornebuservice er en ny type service-bedrift og vi lytter til dine behov. Kom gjerne med forslag. 

Medlemskap koster kun 139,- per mnd.

 

Om Fornebuservice AS:

 

Fornebuservice AS er en bedrift som startet opp i midten av 2015.  Dette er en ny type service som yter service og tjenester for beboere på Fornebu. Vi hjelper og formidler slik at man enkelt kan belage seg på andres positive erfaringer.  Vårt motto er kvalitet og effektivitet.

 

Fornebuservice AS ble stiftet av gründer Janicke Fürst, eier og daglig leder. Hun er utdannet økonom og flyttet til Fornebu i 2010. 

bottom of page