top of page
Fornebuservice er her for å forenkle hverdagen for deg. Vi vet det er mange som bruker mye tid og krefter på å finne samme typer tjenester. Men faktum er at sammen finner vi enda bedre løsninger.

Tjenester

 

Ring oss idag om du ønsker vi skal gjøre rent eller vaske vinduer, evt rengjøre terrassen din. Vi kan også hjelpe deg med pass av barn; eller følge til en aktivitet, eller om du søker leksehjelp. Eller hundepass. 

 

I samarbeid med Kokken Olav, introduserer vi også et tilbud om Catering. Enten du ønsker å arrangere din 50-års-dag eller konfirmasjon, vi kan arrangere din event fra A til Å; alt fra 10 til 100 personer. 

 

Håndverkere

Har du nylig flyttet til Fornebu, eller ønsker å endre på noe i leiligheten? Vi vet det er både tidkrevende og utfordrende å finne hjelpen man trenger. Vi finner det du trenger både raskt og effektivt, samtidig som du har tryggheten at nettopp den leverandøren du får allerede har blitt brukt og har fornøyde kunder. Vi har inngått samarbeid med leverandører som har god kjennskap til prosjektene på Fornebu, enten det er på Hundsund, Rolfsbukta, Koksa eller annet sted. Våre samarbeidspartnere har blitt anbefalt av andre og gjøre en solid jobb. Vi har oversikten og sørger for at du som kunde får den beste hjelpen til en god pris, da vi inngår avtaler for å bringe kostnaden ned. 

 

Dele-samfunn

Vi synes å ”dele” er et flott begrep. En nyttig fordel som medlem hos oss er at du får tilgang til å låne utstyr når du måtte trenge det, og vil leverer til deg på døren! Trenger du varebil eller tilhenger for en dag eller noen timer, ringer du oss. Faktisk har vi et godt utvalg av utstyr som du trenger av og til, men pga plassmangel og liten bod, er det ugunstig å eie selv. Eksempelvis en veldig bra drill, eller slagbor (om du må drille hull i betong). Har du andre forslag til utstyr du gjerne skulle hatt tilgang til, si gjerne ifra til oss. Vi vil etterhvert bygge oss opp en pool med utstyr som alle eier og kan bruke. Veldig praktisk når man bor i leilighet med liten bod!

 

Gunstige rabatter og spesialtilpasset tilbud

Du som medlem får tilgang på gode rabatter hos leverandører. Eksempelvis 15% på HTH produkter. Eller rabatter hos Mekonomen Fornebu. Se her for nærmere informasjon. 

Sammen står vi sterkere
bottom of page